Mijn schoolbieb is top!

Vind jij altijd precies dat ene leuke boek in de kast van de mediatheek, waar je naar op zoek was? Word je goed geholpen en zijn er relaxte plekken waar je op je gemak kunt lezen? Kortom: Is jouw mediatheek top? Maak dan een coole foto en wie weet wint jouw school de Nationale Mediatheek Trofee! 

De stemronde van de Nationale Mediatheek Trofee 2017 is gesloten op 15 juni 2017 en we hebben veel mooie foto's en e-mails mogen ontvangen. Uit deze inzendingen wordt nu een winnaar gekozen. De mediatheek die wint mag voor € 1.000,- boeken uitzoeken. Daarnaast wordt er een Aanmoedigingsprijs uitgereikt t.w.v. € 750,- (incl. btw), die beschikbaar gesteld wordt door Beroepsvereniging Mediathecarissen Onderwijs. De Derde prijs bestaat uit een interieuradviescheque t.w.v. € 500,- van InVorm architecten in de vorm van een quickscan.

Inzendingen voor de Nationale Mediatheek Trofee 2018 kunnen vanaf begin 2018 voorgedragen worden.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer