dag-van-de-jonge-jury

De stemmen zijn geteld...

... en wat waren het er veel! Tot 1 mei kon er gestemd worden en dat deden jullie volop. Stapels stemformulieren en stemansichten kregen we binnen en ook de digitale stemmodule draaide overuren. De drie nominaties zijn bekend: Haaieneiland (Rob Ruggenberg), Kapot (Carry Slee) en Schuld (Mel Wallis de Vries) dingen mee naar de Prijs van de Jonge Jury 2017.

Ook is er al één winnaar bekend, die met haar stem de JBL Charge 2 Plus-speaker heeft gewonnen: Kayleigh Snoek! Gefeliciteerd Kayleigh, je krijgt een mailtje van ons en dan sturen we je jouw booming prijs zo snel mogelijk toe. 

Tijdens de Dag van de Jonge Jury op 7 juni 2017 in TivoliVredenburg Utrecht wordt de Prijs van de Jonge Jury 2017 uitgereikt. Dat wil je niet missen! Er zijn nog kaarten, dus vraag je docent om ze snel te bestellen.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer