dag-van-de-jonge-jury

Stem en maak kans op kaartjes voor een escape room bij jou in de buurt!

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan ben jij de Jonge Jury! Verslind de Leestips en breng je stem* uit op jouw favoriete boek(en). Het boek met de meeste stemmen wint de Prijs van de Jonge Jury 2018.

Stemmen kan tot 1 mei 2018, dus ga aan de slag en maak zo meteen kans op dat spannend uitje!

Stemmen kan op alle jeugdboeken uit de lijst, maar volg je het advies van het Jonge Jury Boekgenootschap, dan lees en stem je op één van de 11 Leestips. En zit jouw favoriete titel niet bij deze boeken, dan voeg je die zelf handmatig toe :)

Tijdens de Dag van de Jonge Jury op 6 juni 2018 in TivoliVredenburg Utrecht, wordt de Prijs van de Jonge Jury 2018 bekendgemaakt.

 

 


* Stuur jij je stem liever per post in? Dat kan! Download het stemformulier of vraag je docent naar de stemansicht. Docenten kunnen de stemansichten bestellen via info@jongejury.nl.


 

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer