dag-van-de-jonge-jury

STEM EN MAAK KANS OP EEN BOOMING SPEAKER!

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan ben jij de Jonge Jury! Verslind de Leestips en breng je stem* uit op jouw favoriete boek(en). Het boek met de meeste stemmen wint de Prijs van de Jonge Jury 2017.

Stemmen kan direct na de kerstvakantie tot 1 mei 2017. Bovendien maak je met jouw stem kans op een JBL Charge 2 Plus!

Stemmen kan op alle jeugdboeken uit de lijst, maar volg je het advies van het Jonge Jury Boekgenootschap, dan lees en stem je op één van de 11 Leestips. En zit jouw favoriete titel niet bij deze Leestips, dan voeg je die zelf handmatig toe :)

Tijdens de Dag van de Jonge Jury op 7 juni 2017 in TivoliVredenburg Utrecht, wordt de Prijs van de Jonge Jury 2017 bekendgemaakt.

* Stuur jij je stem liever per post in? Dat kan! Download het stemformulier of vraag je docent naar de stemansicht. Docenten kunnen de stemansichten bestellen via info@jongejury.nl.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer