Dag van de Jonge Jury

Op woensdag 6 juni 2018 wordt het Jonge Jury-seizoen feestelijk afgesloten met de Dag van de Jonge Jury in TivoliVredenburg Utrecht. Op deze dag wordt de enige publieksprijs voor het beste jeugdboek, de Prijs van de Jonge Jury, uitgereikt aan de schrijver van het boek dat de meeste stemmen van jullie krijgt. De stemperiode loopt van januari tot en met eind april 2018.

Dit unieke eendaagse festival keert jaarlijks terug en draait volledig om schrijvers en jeugdliteratuur. Verschillende schrijvers geven interviews, signeren boeken en lopen rond, zodat jullie lekker makkelijk met je favoriete schrijver in contact kunnen komen. Ook zijn er workshops, voordrachten, verschillende activiteiten in de gangen en is er altijd weer een te gek podiumprogramma.
 

Bekijk de Dag van de Jonge Jury 2017 terug, check het programma wat we dit jaar aanbieden en verheug je vast op 6 juni! Kaarten kunnen online besteld worden. Tip je docent en wees verzekerd van een plekje!

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer