Dag van de Jonge Jury

Op woensdag 7 juni 2017 wordt het Jonge Jury-seizoen feestelijk afgesloten met de Dag van de Jonge Jury in TivoliVredenburg Utrecht. Op deze dag wordt de enige publieksprijs voor het beste jeugdboek, de Prijs van de Jonge Jury, uitgereikt aan de schrijver van het boek dat de meeste stemmen van jullie krijgt. De stemperiode eindigt eind april 2017 en dat wordt vast megaspannend!

Dit unieke eendaagse festival draait volledig om schrijvers en jeugdliteratuur. Verschillende schrijvers geven interviews, signeren boeken en lopen rond, zodat jullie lekker makkelijk met je favoriete schrijver in contact kunnen komen. Ook zijn er workshops, voordrachten, verschillende activiteiten in de gangen en is er natuurlijk weer een te gek podiumprogramma.

De Dag van de Jonge Jury duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur. Hierna vertrekken jullie met een goodiebag – en hopelijk een heleboel nieuwe literaire herinneringen – weer naar huis.

Wil jij ook bij deze gruwelijk leuke dag zijn? Haal je leraren over en verwijs ze door naar de webshop!

Is Utrecht toch te ver weg? Kijk dan gratis met je klas naar de livestream.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer