Programma

Ook dit jaar zullen tijdens de Dag van de Jonge Jury weer verschillende spetterende acts aanwezig zijn! Zo sluit voormalig B-Brave bandlid en inmiddels solozanger Kaj, bekend van de nummers “Alles is Anders” en “Mee naar haar”, de dag af. Daarnaast zal zangeres Melissa Lopes een prachtig optreden verzorgen en gaan de mannen van Furious Flow ervoor zorgen dat niemand meer stil op zijn stoel kan blijven zitten!

Tussen het hoofdprogramma door wordt er in de gangen allerlei leuks georganiseerd: hier staan onder anderen uitgeverij Blossom Books met een stand vol nieuw leesvoer en vormgever en illustrator Marc Suvaal met een hele hoop creatieve inspiratie. Dit jaar zijn er bovendien verschillende workshops waarbij op elk moment kan worden aangesloten en waarvoor je je, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet meer van tevoren hoeft in te schrijven.

En natuurlijk zijn de schrijvers van de Leestips er om met jullie in gesprek te gaan over alle gelezen boeken: Martine Letterie, Natasza Tardio, Mirjam Hildebrand, Margje Woodrow, Mel Wallis de Vries, Buddy Tegenbosch, Annejoke Smids, Mirjam Mous en Erna Sassen laten zich graag door jullie het hemd van het lijf vragen.

Tot ziens op 6 juni tijdens de Dag van de Jonge Jury 2018!

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer