Acts

Het draait op de Dag van de Jonge Jury natuurlijk om boeken en hun schrijvers. Maar er is nog veel meer! Elk jaar staan er weer spetterende acts op het podium, en ook op 7 juni was het weer een feest! 

TP4Y

De Dag van de Jonge Jury werd dit jaar spetterend afgesloten door girlband TP4Y! Deze meiden stonden in 2014 in de finale van Holland’s Got Talent en brachten daarna hun EP Kisses uit. Hun singles La La LoveMillion Bucks en Blush zijn supercatchy en ken je vast!

Amber (18), Nour (17), Sterre (17) en Zoë (19) ontmoetten elkaar kort voordat Holland’s Got Talent begon en ze besloten met z’n vieren auditie te doen. Met succes, want ze haalden het helemaal tot de finale. Die wonnen ze helaas niet, maar ze kregen toch een platencontract. Sindsdien werken ze keihard aan hun internationale doorbraak en ze zijn goed op weg: hun singles zijn al bijna twee miljoen keer bekeken en beluisterd op Spotify en YouTube. Het is dus ook niet zo vreemd dat ze fanmail krijgen van over de hele wereld. Hun tweede album komt in 2017 uit. De eerste single hiervan heet Lovecation en is geschreven door niemand minder dan Lil’ Eddie, die bekend is van zijn nummers voor o.a. Usher en Pink. Dat belooft wat!

TP4Y staat voor ‘Too Pretty 4 You’ en dat is het motto van de meiden. Hun boodschap is dat je in jezelf moet geloven en je je niks moet aantrekken van negatieve dingen die anderen zeggen. Echte girlpower dus.

Na een dag vol ontmoetingen met je favoriete auteurs en het volgen van leuke workshops zorgden TP4Y voor een knallend einde van de Dag van de Jonge Jury.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer