Doe mee met de Jonge Jury Ontwerpwedstrijd!

Houd jij bijna net zoveel van tekenen als van lezen? Combineer nu twee van je favoriete bezigheden door mee te doen met onze Ontwerpwedstrijd! Bij deze wedstrijd dagen we je uit een boekomslag te ontwerpen voor één van de boeken die meedingen naar de Prijs van de Jonge Jury 2017. Volg je het advies van het Jonge Jury Boekgenootschap, dan kies je één van de 11 Leestips.

Geen idee waar je moet beginnen? Illustrator Marc Suvaal, werkzaam bij Uitgeverij Lemniscaat, schreef een blog én een lesbrief met handige tips. Het allerbelangrijkste: er met je omslag voor zorgen dat iedereen nieuwsgierig wordt naar het verhaal. Marc geeft je graag advies, via zijn website kun je al je vragen aan hem stellen.

Je ontwerp stuur je vóór 15 mei naar:

Jonge Jury
Antwoordnummer 5233
3000 VB Rotterdam

Aan de slag!

Op 7 juni, tijdens de Dag van de Jonge Jury, is er een expositie van de mooiste ontwerpen en wordt de winnaar van de Jonge Jury Ontwerpwedstrijd bekendgemaakt. Én Marc geeft tijdens de dag ook nog eens drie workshops Omslag Ontwerpen! Dat wil je niet missen, dus vraag je docent om snel kaarten te bestellen.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer