Doe mee met de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd en win!

Het Jonge Jury Boekgenootschap presenteert in december de nieuwe lijst met Leestips. Om een goede keuze te kunnen maken, lezen zij tot die tijd zoveel boeken als zij kunnen. Maarrr.. de groslijst staat al online, dus ook jullie kunnen beginnen met lezen! En wie weet zijn jullie er al heel snel uit welke boeken niét in het rijtje Leestips mogen missen. In dat geval hebben we goed nieuws, want precies om die reden hebben we de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd in het leven geroepen. 

Dus: zijn jullie er al helemaal uit en weten jullie het beter? Overtuig dan als klas het Jonge Jury Boekgenootschap van jullie keuze en wie weet wordt jullie tip als Wildcard toegevoegd aan de tien Leestips. Meedoen kan tot 14 november. De leerlingen van de winnende klas worden als VIP’s verwelkomd op woensdag 6 juni op de Dag van de Jonge Jury en tijdens dit feest in TivoliVredenburg volledig in de watten gelegd!

De grootste uitdaging is de presentatie van jullie boekentip, maar alles mag. Maak een vlog, filmpje, collage, betoog of fotoreportage en gebruik jullie fantasie! Inzendingen stuur je op naar info@jongejury.nl of naar Antwoordnummer 5233, 3000 VB te Rotterdam.

Raad jullie docent aan de lesbrief te downloaden en start vandaag nog met lezen! Begin december wordt de winnende klas bekendgemaakt en de elfde Wild Card Jonge Jury Leestip toegevoegd.
 

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer