Nieuwe wedstrijd: Wij weten het beter!

Het Jonge Jury Boekgenootschap presenteert in december de nieuwe lijst met Leestips. Tot die tijd lezen zij van de groslijst zoveel zij kunnen, om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken. Misschien zijn jullie in de klas ook al wel begonnen met lezen… Misschien hebben jullie zelfs al een favoriet. Precies om die reden hebben we de Jonge Jury Wild Card Wedstrijd in het leven geroepen. Doe met heel de klas mee en beïnvloed zo de selectie Leestips!

Dus: zijn jullie er al helemaal uit? Overtuig dan als klas het Jonge Jury Boekgenootschap van jullie keuze en wie weet wordt jullie tip als Wild Card toegevoegd aan de tien Leestips van de Jonge Jury. Meedoen kan tot 14 november.

De grootste uitdaging is de presentatie van jullie boekentip. Alles mag: een vlog, filmpje, collage, betoog of fotoreportage. Gebruik jullie fantasie! Begin december wordt de winnende klas bekendgemaakt en de 11de Wild Card Jonge Jury Leestip gepresenteerd.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer