En de nominaties voor de Jonge Jury Debuutprijs zijn...

De leesambassadeurs van het Jonge Jury Boekgenootschap hebben de afgelopen weken flink met hun neus in de boeken gezeten om zoveel mogelijk debuten te lezen. Samen hebben ze drie boeken uitgekozen die zij het állerbeste vonden. Volg je het advies van het Jonge Jury Boekgenootschap, dan stem je voor de Jonge Jury Debuutprijs op één van deze titels*:

Paradise now – Anouk Saleming (Uitgeverij Holland)
Selfie – Kaat de Kock (Clavis)
Spiegelmeisje – Astrid Witte (Clavis)
* In willekeurige volgorde.

Stemmen op jouw favoriete boek(en) kan online, maar ook door het stemformulier te downloaden of je docent te vragen om een stemansicht. Zorg dat je stem vóór 1 mei binnen is en maak kans op een booming speaker.

De Jonge Jury Debuutprijs wordt feestelijk uitgereikt tijdens de Dag van de Jonge Jury op 7 juni in TivoliVredenburg te Utrecht. Tijdens deze dag wordt natuurlijk ook bekendgemaakt welk jeugdboek van de ruim 15.000 stemmen de meeste heeft gekregen en daarmee de Prijs van de Jonge Jury 2017 wint.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer