Shortlist Nationale Mediatheek Trofee 2016 bekend!

De Nationale Mediatheek Trofee is een prijsvraag die leerlingen, docenten en mediathecarissen in het voortgezet onderwijs prikkelt om na te denken over de leesomgeving bij hun op school. Dit jaar werd een recordaantal van 23 leesomgevingen genomineerd.

De jury bestaat uit Rob Bonneur (architect bij In Vorm Architecten), Joke Boonstra (mediathecaris bij CSG Augustinus, winnaar van de Prijs voor de Beste Leesomgeving 2014, vice-voorzitter van de Beroepsvereniging Mediathecarissen Onderwijs) en Monique van Oosterhout (eigenaar van boekhandel v/h Van Gennep te Rotterdam). Zij hebben uit alle inzendingen een shortlist samengesteld van drie mediatheken. De genomineerden (in alfabetische volgorde) zijn De Bodde in Tilburg, het Farel College in Amersfoort en het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. De winnende mediatheek wordt op 22 november tijdens de Dag van het Literatuuronderwijs bekendgemaakt.

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer