Fleur blogt: Het inrichten van mijn boekenkast

FLEUR IS 15 JAAR EN ZIT DIT JAAR AL VOOR HET TWEEDE JAAR OP RIJ IN HET JONGE JURY BOEKGENOOTSCHAP. ZE HOCKEYT GRAAG, MAAR.. EERLIJK IS EERLIJK: TIJDENS EEN SAAIE WEDSTRIJD, WENST ZE WEL EENS EEN BOEK ERBIJ TE HEBBEN ;) DAT IS NAMELIJK HAAR TWEEDE GROTE HOBBY: LEZEN! OOK IS FLEUR GEK OP SCHRIJVEN. DEZE BLOG GAAT OVER HET INRICHTEN VAN HAAR BOEKENKAST.

Ik doe het eens in de zoveel tijd: mijn boekenkast herinrichting. Het staat nooit zoals ik het wil hebben. Misschien doe ik het deze keer op kleur. Of nee, op genre! Of toch op alfabetische volgorde... Nu staat het eindelijk zoals ik het wil hebben, krijg ik een boek cadeau dat er totaal niet tussen past!

Dat probleem heb ik nu iedere keer. En ik verander de inrichting van mijn boekenkast dan ook vaak. Je kan natuurlijk zeggen dat ik er niet zo'n probleem van moet maken, maar voor een echte boekenworm is dit een ramp. Mijn boekenkast is mijn pronkstuk dus het moet helemaal perfect zijn. Naast boeken heb ik ook nog ontelbaar veel boekenleggers, folders en kaarsen. Boeken zijn dus niet het enige wat er in mijn kast staat. Iedere keer als ik mijn boekenkast ga inrichten haal ik alles eruit. Boeken liggen dan in stapeltjes op de grond of in mijn bed. 

Zo, eindelijk klaar met de herindeling. Mijn zusje komt binnen en zegt dat ze geen verschil ziet met hoe het eerst was. Misschien heeft ze ook wel een beetje gelijk.

Groetjes,
Fleur

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer