Tip van de Week: Er is geen vorm waarin ik pas

Tessel zit in de knoop met haar gevoelens. Volgens haar mentor heeft ze een burn-out en haar moeder zegt dat ze te perfectionistisch is. Maar wat weten anderen daar nou eigenlijk van? Het grootste deel van Tessels leven speelt zich namelijk af zónder die oude taarten. Wat zij bijvoorbeeld niet weten is dat Tessel haar docent Nederlands van vorig jaar zo verschrikkelijk mist. Vorig jaar was leuk. Toen werd ze zijn regieassistent bij de schooltoneelclub en mocht ze meedenken over allerlei belangrijke zaken. Haar liefde voor cabaret kwam van pas en ze maakten leuke uitstapjes.

Dit jaar is alles anders. Als bij toeval komt Tessel in contact met de moeder van Sanne, een meisje bij haar op school met leukemie. Waarom voelt ze zich toch zo aangetrokken tot die moeder? En hoe krijgt ze haar schoolcarrière weer op de rit?

Er is geen vorm waarin ik pas van Erna Sassen is een prachtig boek over het leven van een tiener die een lastig... verwarrend jaar achter de rug heeft. Het is geschreven als een soort dagboek, vanuit de gedachtegang van Tessel. In dit dagboek deelt ze niet alleen haar gedachten maar ook zelfgeschreven liedjes en gedichten, die jou als lezer een inkijkje geven in haar zieleroerselen. 

Wij trakteren je vast op de eerste pagina’s, dus laat je meeslepen in het verhaal van Tessel en scoor dit boek zo snel als je kan!

Vind jij vervolgens dat dit boek verdient een Leestip te worden?! Doe dan mee aan de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd en overtuig daarmee het Jonge Jury Boekgenootschap!

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer