Tip van de week: het eos-project

Zijn gezicht.
Op een poster, boven de ton voor lege batterijen.
Ze hebben er ‘vermist’ bij geschreven, maar Mink weet best dat ze ‘gezocht’ bedoelen. Het angstzweet gutst meteen uit al zijn poriën. 

Mink staat nog maar aan het begin van zijn leven, maar hij heeft zich al aardig in de nesten gewerkt. Nietsvermoedend loopt hij een dagje stage bij journalist Herman van Romond, tot hij erachter komt dat Herman dezelfde avond dood in de rivier wordt gevonden. Herman is (of nou ja.. was) de oom van zijn vriendin Jools en ook al doet de politie de zaak af als een ongeluk… Zij zijn daar lang niet zo zeker van. Herman hield helemaal niet van de natuur. Daarnaast had hij het over een geheimzinnig artikel waar hij aan werkte. Het zou inslaan als een bom. Kortom: Mink gelooft niet dat het een ongeluk was en gaat op onderzoek uit. Maar of dat nou zo slim is… 

Laat je meeslepen in Het EOS-project en de oerspannende achtervolging waar Mink in terecht komt. Zou de waarheid boven tafel komen?..

Denk je de naam Mirjam Mous te herkennen? Dat klopt! Haar eerdere boek 2C was vorig jaar een Leestip! Tip: Fan van spannende boeken?! Dan zijn de boeken van Mirjam Mous jou op het lijf geschreven!

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte zijn van de Jonge Jury? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer